Beurs Milieu 2012

Over ons

Over VCMi

VCMi NV is een onafhankelijk bureau dat in breedste zin van woord veldwerkzaamheden uitvoerd. Het bedrijf is gevestigd in het oosten van Nederland en voert werkzaamheden uit voor oa. overheden, provincies, gemeentes, kleine en grote adviesbureau's, water/nuts bedrijven en aannemers. VCMi "Veldwerk, Controles en Milieu-inspecties" is in 2002 opgericht. Sinds die tijd is er onophoudelijk gewerkt aan het uitbreiden en verbeteren van materiaal en het opleiden van personeel. Hierdoor is er een schat aan ervaring en kennis aanwezig.

Offerte aanvragen

Indien u een offerte wil aanvragen kan dit bij voorkeur per mail naar ons mailadres: info@vcmi.nl.
VCMi heeft als streven "vandaag aanvraag-> dezelfde dag offerte retour naar klant". Wij vragen van U daarbij zoveel mogelijk informatie op te geven met betrekking tot een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden, (verontreinigings)historie, bodemgesteldheid, terrein- en locatieomstandigheden. Dit om een zo goed mogelijke prijs af te kunnen geven.
Wij denken graag met u mee!

Terrein inspectie
Mocht het gewenst zijn om vooraf vrijblijvend een locatie-inspectie door een medewerker van VCMi te laten uitvoeren is dit in goed overleg mogelijk. Vooral bij grotere complexe onderzoeken kan dit zowel uitvoeringstechnisch als financieel vele voordelen opleveren. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met VCMi: 0316 532256 

Opdracht
Bij opdracht van een bepaald project- (bodem)onderzoek of inhuur/uitbesteding van een gespecialiseerd VCMi medewerker vragen wij U de informatie minimaal 2 dagen voor aanvang uitvoering aan te leveren. VCMi heeft dan nog voldoende mogelijkheid om werkzaamheden aan te melden bij de CI en eventuele (KLIC) meldingen aan te vragen. Bij calamiteiten is dit niet altijd mogelijk, maar doen wij ons uiterste best voor een snelle, betrouwbare en deskundige aanpak zorg te dragen.  

Afhandeling uitgevoerde projecten
Het toezenden van projectgegevens gebeurd dagelijks per mail. Veldwerkgegevens (boorstaten, peilbuizen, (water)-monstergegevens e.d.) worden digitaal aangeleverd door middel van door de klant gewenste veldwerkprogramma's en bestanden. Tevens worden meetgegevens, veldverslagen, tekeningen, logboeken, monsternemingsplannen- en formulieren de dag van uitvoering aan de klant geleverd.

 

© 2014 VCMi - Site door AdriaanSnoeren.com