Vcmi group
IBZ221111258 internet
/
Over ons

Over ons

Wij zijn een multidisciplinaire organisatie die ondanks onze internationale oriëntatie heel dicht bij de mensen staat. Geen onpersoonlijke aanpak, maar nauw verbonden en flexibel per situatie. Dit kunnen we doen dankzij onze jarenlange ervaring en doordat we alle benodigde kennis en materieel zelf in huis hebben. Wij zijn de VCMi Group: veelzijdig en verbindend!

Middel 1

Missie & Visie

Wij lopen voorop in milieu hygiënisch veldwerk, asbestinspectie en pilotdiensten met behulp van drones. Door onze multidisciplinaire aanpak en jarenlange ervaring leveren wij hoogwaardig werk op kostenefficiënte wijze.

Wij dragen op een professionele wijze bij aan een gezonde en veilige omgeving om te leven en te werken.

IBZ221111194 internet

Waarden

Veelzijdig

We hanteren een multidisciplinaire aanpak en hebben alle kennis en middelen in huis voor onderzoek en advies van a tot z.

Verbindend

Wij staan dicht bij de mensen. Altijd! Zelfs ondanks onze toenemende internationale oriëntatie. Onze roots liggen in de Achterhoek en onze nuchtere, betrokken mentaliteit blijft altijd kern van onze aanpak.

Professioneel

In hoge mate bieden wij professionele diensten aan. Dat kunnen we doen dankzij onze drie pijlers: jarenlange expertise, multidisciplinaire aanpak en een compleet machinepark in eigen bezit. Een one-stop-service dus. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen.

Integer

Voor ons staan onze mensen en de klanten die we mogen bedienen centraal. We hebben respect voor de ander en komen onze afspraken na. Eerlijkheid en betrouwbaarheid is de basis van waaruit wij werken.

IBZ221111191 internet